1. blackfriday
  2. Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader

Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader bundel haal je een echt sportief horloge in huis. Deze Fenix 7S is de compacte variant van de populaire Fenix-serie. Dankzij het handige touchscreen navigeer je moeiteloos door al je favoriete apps. Met meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen, vind je altijd de perfecte modus voor jouw activiteit. Dit horloge meet nauwkeurig je sportprestaties, zodat je altijd op de hoogte bent van je vooruitgang. Met de speciale Real-Time Stamina functie krijg je waardevol inzicht in je uithoudingsvermogen en voorkom je overbelasting tijdens je training. Het horloge heeft een ruim 16 GB geheugen, waar je niet alleen je favoriete muzieknummers op kunt opslaan, maar ook kaarten voor je avonturen. Daarnaast is dit sporthorloge bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hoge hoogtes en extreme kou. Of je nu gaat wandelen in de bergen of hardloopt in de winter, dit horloge kan het allemaal aan. Naast het meten van je sportprestaties, houdt de Garmin Fenix 7S ook je stressniveau, waterinname, stappen en slaap bij. Je hoeft je tijdens het trainen geen zorgen te maken dat je batterij plotseling leeg is, want in de smartwatch-modus gaat de batterij maar liefst 11 dagen mee. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter en is daarmee ideaal voor de meeste sporters. Met de Garmin Fen.

Pluspunten
  • Laad snel je Garmin op na het sporten met de inclusieve oplader. Sla je gedownloade kaarten op het horloge zelf op. Houd je inspanningen bij en voorkom zo overbelasting met de Real-Time Stamina.

Minpunten
  • Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, net als de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals