Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm.

Specificaties Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02778-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm

De Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm is een indrukwekkende smartwatch die speciaal is ontworpen voor gepassioneerde sporters. Met een ongelooflijke batterijduur van maar liefst 31 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge halverwege je training leeg raakt. Bovendien kan deze smartwatch worden opgeladen met behulp van zonne-energie, waardoor de batterijduur nog langer meegaat. De Fenix 7X Pro is een imposant horloge met een diameter van 51 millimeter. Het is belangrijk om te weten dat dit horloge het beste past bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Het horloge ziet er minder elegant uit op een kleinere pols. Met deze smartwatch kun je nauwkeurig je sportprestaties, gezondheid en slaap meten. Dankzij Garmin Coach ontvang je persoonlijk advies voor je trainingen en handige tips om te herstellen. Hierdoor krijg je inzicht in je uithoudingsvermogen en kun je overbelasting voorkomen. Als je regelmatig verre reizen maakt, zal de Fenix 7 Pro je helpen om zo min mogelijk last te hebben van een jetlag. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hoge hoogtes, extreme kou of zelfs onderwater. Op het always-on scherm kun je gemakkelijk je smartphone meldingen lezen. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een los.

Pluspunten
  • Je laadt je slimme horloge op met behulp van zonne-energie, waardoor je batterij langer meegaat. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om dit te verbeteren. Ontvang advies om een jetlag te verminderen wanneer je ver op reis gaat.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Fenix 7 Pro of 7S Pro. Dit horloge beschikt niet over een helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals