Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W.

Specificaties Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W

Met de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart heb jij niet alleen een stijlvolle smartwatch, maar ook een handige oplader. Deze robuuste smartwatch is speciaal ontworpen voor fanatieke sporters en heeft een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 31 dagen. Maar dat is nog niet alles, want dankzij de zonne-energie technologie kan je de batterij van deze smartwatch zelfs nog langer laten meegaan. Een echte must-have voor avonturiers! Met een grootte van 51 millimeter is de Fenix 7X Pro een imposant horloge. Het is belangrijk om te weten dat dit horloge het beste tot zijn recht komt bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Op een kleinere pols kan het horloge er minder mooi uitzien. Maar dat is slechts een klein detail, want deze smartwatch biedt talloze functies om jouw sportprestaties, gezondheid en slaap nauwkeurig te meten. Met Garmin Coach krijg je zelfs advies voor jouw trainingen en tips om optimaal te herstellen. Zo krijg je een beter inzicht in je uithoudingsvermogen en voorkom je overbelasting. Ben jij vaak op reis? Dan is de Fenix 7 Pro jouw ideale reisgenoot. Dit horloge geeft jou handige tips om een jetlag zoveel mogelijk te voorkomen. Bovendien is dit sporthorloge bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes, heftige kou of zelfs onderwater. Laat je.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. Je kunt je smartwatch opladen met behulp van zonne-energie, waardoor de batterij nog langer meegaat. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om het te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter

    .

    Ga voor een kleinere polsomtrek voor de kleinere Fenix 7 Pro of 7S Pro. Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm zoals de Garmin Epix Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Pro Solar Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals