1. blackfriday
  2. Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm

Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm.

Specificaties Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02541-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm

De Garmin Fenix 7X Solar is het vlaggenschip van de Fenix-serie en biedt de beste batterijduur tot nu toe. Met een indrukwekkende levensduur van maar liefst 37 dagen in smartwatch-modus, is dit horloge klaar voor al je avonturen. Wat dit horloge echt uniek maakt, is de mogelijkheid om zichzelf op te laden via zonne-energie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact terwijl je onderweg bent. Met het intuïtieve touchscreen navigeer je moeiteloos door al je favoriete apps en functies. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 40 sportprofielen, waardoor je altijd de juiste instellingen hebt voor jouw favoriete activiteiten. Of je nu graag hardloopt in de avonduren of wandelt in de bergen, met het handige zaklampje ben je altijd goed zichtbaar. Niet alleen meet dit horloge nauwkeurig je sportprestaties, maar het biedt ook geavanceerde functies zoals Real-Time Stamina. Deze functie houdt je inspanningen bij en geeft je inzicht in je uithoudingsvermogen, waardoor je overbelasting kunt voorkomen. Met een ruim 16 GB geheugen kun je ook je favoriete muzieknummers en kaarten opslaan, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Daarnaast is de Garmin Fenix 7X Solar bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes en heftige kou. Of je nu gaat bergbeklimmen of gaat skiën, dit horloge kan elke uitdaging aan.

Pluspunten
  • Je laadt dit horloge ook op met behulp van zonlicht. Dit horloge kan tot wel 37 dagen meegaan in de smartwatch-modus. Je bewaart je gedownloade kaarten op het horloge zelf.

Minpunten
  • De diameter van de horlogekast is relatief groot, namelijk 51 mm. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals