Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader bundel ben je altijd verzekerd van een volle batterij. Dit horloge heeft de beste batterijduur van de hele Fenix-lijn. In smartwatch modus gaat hij maar liefst tot wel 37 dagen mee. Bovendien laadt het horloge zichzelf op met behulp van zonne-energie. Mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je hem eenvoudig opladen met de meegeleverde BlueBuilt-oplader. Met het touchscreen van de Garmin Fenix 7X Solar navigeer je moeiteloos door al je apps. Je hebt de keuze uit meer dan 40 sportprofielen, zodat je altijd de juiste modus kunt selecteren. Ga je regelmatig 's avonds hardlopen? Geen probleem! Met de handige zaklampfunctie ben je altijd goed zichtbaar. Dit horloge meet nauwkeurig je sportprestaties en beschikt over de Real-Time Stamina functie, die je inspanningen analyseert. Zo krijg je inzicht in je uithoudingsvermogen en voorkom je overbelasting tijdens je activiteiten. Met een opslagcapaciteit van 16 GB kun je niet alleen je favoriete muzieknummers opslaan, maar ook kaarten downloaden. Het sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes en hevige kou. Daarnaast meet de Garmin Fenix 7X Solar ook je stressniveau, waterinname, aantal stappen en slaappatronen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van verschillende groottes en wordt sterk aanbe.

Pluspunten
  • Laad na het sporten snel jouw Garmin op met de oplader die wordt meegeleverd. Dit horloge kan ook worden opgeladen via zonlicht. Sla jouw gedownloade kaarten op in het horloge zelf.

Minpunten
  • De diameter van de horlogekast is met 51 millimeter relatief groot. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7X Solar Zwart 51mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals