Garmin Forerunner 245 Merlot Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 245 Merlot. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 245 Merlot.

Specificaties Garmin Forerunner 245 Merlot

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02120-11

Omschrijving van de Garmin Forerunner 245 Merlot

Met de Garmin Forerunner 245 Merlot houd je altijd je hartslag in de gaten. De geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag gedurende de hele dag. Tijdens het sporten geeft de Garmin je informatie over de verbrande calorieën, het aantal stappen dat je zet en de afstand die je aflegt. Daag jezelf uit om nog betere sportprestaties te leveren met een virtuele tegenstander. Voor nog nauwkeurigere hartslagmetingen kun je ook een aparte borstband verbinden met het horloge dankzij ANT+. De Garmin Forerunner 245 heeft een ingebouwde gps-sensor, waardoor je je telefoon gerust thuis kunt laten tijdens het hardlopen. Je horloge zal voor je navigeren en bijhouden waar je hebt gelopen. Bovendien ontvang je inkomende berichten en telefoontjes op de Garmin Forerunner. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan een adapter erbij. Met de Garmin Forerunner 245 Merlot ben je altijd verbonden en gemotiveerd om je sportieve doelen te bereiken.

Pluspunten
  • Het laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook in de juiste richting. Voor extra metingen kun je meerdere sensoren tegelijkertijd met ANT+ verbinden.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch. Je kunt de muziek op je smartphone niet bedienen met je horloge. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 245 Merlot

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 245 Merlot ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 245 Merlot is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 245 Merlot koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals