Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-12883-00

Omschrijving van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Met de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel houd je je hartslag nauwkeurig in de gaten. De HRM-DUAL hartslagmeter, die je via ANT+ kunt verbinden met je Forerunner smartwatch, zorgt voor een extra precieze meting. Tijdens het sporten krijg je waardevolle informatie, zoals je calorieverbranding, het aantal stappen dat je zet en de afstand die je aflegt. Daarnaast daag je jezelf uit met een virtuele tegenstander om nog betere sportprestaties neer te zetten. Met de ingebouwde gps sensor navigeert de Forerunner 245 voor je en houdt hij bij waar je hebt gelopen. Bovendien ontvang je inkomende berichten en telefoontjes op het scherm van de Garmin Forerunner. De hartslagmeter borstband is gemakkelijk verstelbaar tussen 63,5 en 132 centimeter, zodat hij comfortabel om je borst past. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Met de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel ben je klaar om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd je hartslag en training goed in de gaten te houden.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen nog preciezer. Het horloge toont hartslagzones tijdens je training, zodat je doelgericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om binnenkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch. De aparte hartslagmeter is alleen spatwaterdicht, dus je kunt er niet mee zwemmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals