Garmin Forerunner 255 Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 255 Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 255 Blauw.

Specificaties Garmin Forerunner 255 Blauw

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02641-11

Omschrijving van de Garmin Forerunner 255 Blauw

Verbeter je hardloopprestaties met de Garmin Forerunner 255 Blauw. Dit sporthorloge is niet alleen geschikt voor hardlopen, maar ook voor triathlons en andere multisporten. Met slechts één druk op de knop wissel je tijdens je workout van sportprofiel. De Forerunner 255 geeft je tijdens het hardlopen niet alleen updates over je prestaties, maar ook tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je dit horloge ook dragen tijdens het slapen, zodat je nog meer inzicht krijgt in je herstel, gezondheid en trainingsprestaties. Het meest opvallende kenmerk van de Forerunner 255 is de indrukwekkende batterijduur. Met een gebruiksduur van 14 dagen of 30 uur in sportmodus, hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge snel leeg raakt. Het horloge is voorzien van knoppen in plaats van een touchscreen, waarmee je de smartwatch eenvoudig bedient. Bovendien ontvang je ook je smartphone berichten op het horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens je trainingen. Ben je op zoek naar een horloge dat perfect past bij een kleine pols? Dan is de kleinere Forerunner 255S de ideale keuze voor jou. Let er wel op dat de oplader niet is inbegrepen bij het horloge. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse lader bij. De Forerunner 255 wordt aanbevolen voor.

Pluspunten
  • Verbeter jouw hardloopprestaties dankzij updates en tips tijdens jouw training. Tijdens een triatlon wissel je met één druk op de knop tussen sportprofielen. De batterij van de Garmin Forerunner 255 gaat tot 14 dagen mee.

Minpunten
  • Een horloge met een diameter van 46 millimeter ziet er meestal groot uit op een gemiddelde pols

    .

    Heb je een kleine pols? Kies dan voor de kleinere Forerunner 255S. Dit sportieve horloge heeft geen touchscreen, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 255 Blauw

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 255 Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255 Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255 Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals