Garmin Forerunner 255 Donkergrijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs.

Specificaties Garmin Forerunner 255 Donkergrijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02641-10

Omschrijving van de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs

Verbeter je hardloopprestaties en train voor triathlons en andere multisporten met de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs. Dit sporthorloge is ontworpen om je te helpen je training naar een hoger niveau te tillen. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig van sportprofiel, zodat je altijd de juiste gegevens en tips krijgt tijdens je workout. De Forerunner 255 biedt gedetailleerde updates over je prestaties tijdens het hardlopen en geeft je waardevolle inzichten om je training te optimaliseren. Bovendien kun je het horloge ook 's nachts dragen om meer inzicht te krijgen in je herstel, gezondheid en trainingsprestaties. Met een batterijduur van 14 dagen of 30 uur in sportmodus kun je het horloge langdurig gebruiken zonder op te laden. Dit sporthorloge is voorzien van knopbediening en ontvangt ook smartphoneberichten, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens je training. Als je een kleine pols hebt, is er ook een kleinere versie beschikbaar, de Forerunner 255S. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen om het horloge op te laden via het stopcontact. De Forerunner 255 is geschikt voor polsomtrekken van 17 tot 19 centimeter.

Pluspunten
  • Verbeter jouw hardloopprestaties met behulp van updates en tips tijdens jouw training. Met één druk op de knop wissel je tijdens een triatlon tussen sportprofielen. De batterijduur van de Garmin Forerunner 255 is tot 14 dagen.

Minpunten
  • Een horloge van 46 millimeter is groot op de gemiddelde pols

    .

    Heb je een kleine pols? Kies dan voor de kleinere Forerunner 255S. Dit sporthorloge heeft geen touchscreen, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 255 Donkergrijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255 Donkergrijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255 Donkergrijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals