1. blackfriday
  2. Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs

Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs.

Specificaties Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02641-12

Omschrijving van de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs

Verbeter je hardloopprestaties met de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs. Dit geavanceerde sporthorloge is niet alleen geschikt voor hardlopen, maar ook voor triathlons en andere multisporten. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig van sportprofiel, zodat je altijd de juiste metingen en gegevens hebt voor jouw specifieke training. Tijdens het hardlopen houdt de Forerunner 255S je prestaties nauwlettend in de gaten en geeft je waardevolle tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Maar het horloge is niet alleen handig tijdens het sporten. Draag het ook 's nachts om dieper inzicht te krijgen in je herstel, gezondheid en trainingsprestaties. Met een batterijduur van 12 dagen (of 26 uur in sportmodus) hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge snel leeg raakt. Dankzij de knopbediening heb je volledige controle over de smartwatch, zonder dat je een touchscreen nodig hebt. Bovendien ontvang je al je smartphoneberichten direct op je horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens het sporten. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte lader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Kortom, de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs is de ideale partner voor elke sporter.

Pluspunten
  • Verbeter je hardloopprestaties dankzij updates en tips tijdens je training. Verbeter je hardloopprestaties met behulp van updates en tips tijdens je trainingen. Tijdens een triathlon wissel je met één druk op de knop tussen sportprofielen. Met één druk op de knop wissel je tijdens een triatlon tussen sportprofielen. De batterij van de Garmin Forerunner 255S gaat tot 12 dagen mee. De batterij van de Garmin Forerunner 255S heeft een levensduur van maximaal 12 dagen.

Minpunten
  • Dit sporthorloge is niet voorzien van een touchscreen, dus wordt bediend met knoppen aan de zijkant. Garmin smartwatches functioneren niet optimaal met Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255S Lichtgrijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals