1. blackfriday
  2. Garmin Forerunner 45 Rood

Garmin Forerunner 45 Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45 Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45 Rood.

Specificaties Garmin Forerunner 45 Rood

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02156-16

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45 Rood

Met de Garmin Forerunner 45 Rood blijf je altijd op de hoogte van je hartslag. De geavanceerde hartslagsensor meet automatisch je hartslag gedurende de hele dag. Maar dat is niet alles, deze smartwatch houdt ook je calorieverbranding, aantal stappen en slaappatroon bij. Of je nu aan het sporten bent of rust neemt, dit horloge ondersteunt je in elke fase van je dag. De Garmin Forerunner 45 Rood is niet alleen een trouwe metgezel, maar ook een geduchte tegenstander. Dankzij de virtuele partner-functie kun je altijd tegen iemand strijden die jouw niveau aankan. Geen sportmaatje in de buurt? Geen probleem, je hebt altijd een uitdaging om jezelf te overtreffen. Bovendien kun je deze smartwatch eenvoudig verbinden met je Android- of Apple-smartphone via bluetooth. Zo ontvang je direct meldingen van populaire apps zoals Whatsapp, Facebook en Instagram op je pols. Let op: bij de Garmin Forerunner 45 Rood wordt geen adapter meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan een adapter bij. Met dit handige en veelzijdige horloge haal je een ware fitnesspartner in huis die je motiveert, informeert en uitdaagt. Kies voor de Garmin Forerunner 45 Rood en zet de volgende stap naar een gezondere en actievere levensstijl.

Pluspunten
  • Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Het is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens je training, want het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag. Het horloge heeft geen trackback functie waarmee je dezelfde weg kunt volgen als je gekomen bent. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45 Rood

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45 Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals