Garmin Forerunner 45 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45 Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 45 Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02156-15

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45 Zwart

Met de Garmin Forerunner 45 in het zwart blijf je altijd op de hoogte van je hartslag. De geavanceerde hartslagsensor in dit horloge meet je hartslag gedurende de hele dag automatisch, zodat je altijd inzicht hebt in je gezondheid. Maar dat is niet alles! Dit slimme horloge houdt ook je calorieverbranding, aantal stappen en slaap bij, zodat je altijd kunt streven naar een gezonde en actieve levensstijl. Wat dit horloge echt uniek maakt, is de automatische herkenning van het moment waarop je begint met trainen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of een andere sport beoefent, de Forerunner 45 is er altijd klaar voor. En als je niemand hebt om mee te sporten, dan kun je altijd de virtuele partner gebruiken. Deze tegenstander houdt je scherp en zorgt ervoor dat je blijft streven naar betere prestaties. Maar dit horloge is meer dan alleen een sportmaatje. Dankzij de Bluetooth-verbinding kun je eenvoudig je Android- of Apple-smartphone koppelen. Hierdoor ontvang je meldingen van apps zoals Whatsapp, Facebook en Instagram rechtstreeks op je pols. Zo hoef je nooit meer belangrijke berichten of updates te missen, zelfs niet tijdens het sporten. Let op: bij aanschaf van de Garmin Forerunner 45 ontvang je geen adapter. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Dan raden wij aan om een adapter bij te bestellen. Zo ben je altijd verzekerd van een volle batterij en kun je blijven genieten van alle functies die dit geweld.

Pluspunten
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Het is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens je training, want het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag. Het horloge heeft geen trackback functie waarmee je dezelfde weg terug kunt navigeren als je gekomen bent. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45 Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals