1. blackfriday
  2. Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo

Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo.

Specificaties Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo

Merk

Just in case

Fabrikantcode

9481718

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo

Begin van productbeschrijving: Bescherm je nieuwe sporthorloge vanaf het begin extra lang tegen krassen met het Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo pakket. Dit pakket bevat niet alleen het horloge zelf, maar ook twee screenprotectors om ervoor te zorgen dat je horloge er altijd als nieuw uitziet. Als de eerste screenprotector na verloop van tijd beschadigd raakt, kun je deze gemakkelijk vervangen door de tweede screenprotector uit de bundel. Zo blijft je Garmin Forerunner 45 extra lang mooi en beschermd. Het Forerunner 45 sporthorloge houdt je niet alleen op de hoogte van je hartslag, maar meet ook je calorieverbranding, het aantal stappen dat je zet en je slaappatroon. Daarnaast biedt het horloge een unieke functie genaamd de virtuele partner. Hiermee kun je altijd een tegenstander vinden die aan jouw niveau voldoet, zelfs als er niemand met je mee kan sporten. Verbind eenvoudigweg de smartwatch met je smartphone en ontvang meldingen van populaire apps zoals Whatsapp, Facebook en Instagram rechtstreeks op je pols. Let op: het pakket wordt geleverd zonder adapter. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de adapter van je telefoonoplader of schaf een losse adapter aan. Met het Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo pakket ben je klaar om te sporten met stijl en bescherming.

Pluspunten
  • Bescherm je slimme horloge direct tegen krassen met een glazen screenprotector. Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je specifiek traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens je training, want het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag. Deze Forerunner heeft geen trackback functie waarmee je op dezelfde weg terug kunt navigeren als je gekomen bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45 Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45 Screenprotector Glas Duo koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals