1. blackfriday
  2. Garmin Forerunner 45S Paars

Garmin Forerunner 45S Paars Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Paars. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Paars.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Paars

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02156-11

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Paars

Met de Garmin Forerunner 45S in het paars ben je altijd op de hoogte van je hartslag. De ingebouwde hartslagsensor meet automatisch je hartslag gedurende de hele dag. Maar dat is niet alles, dit slimme horloge houdt ook bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel stappen je zet en zelfs hoe goed je slaapt. Met een horlogekast van 1,56 inch is dit horloge ook geschikt voor dunnere polsen. Niet alleen dat, deze smartwatch herkent zelfs wanneer je begint met trainen. En als er niemand is om mee te sporten, geen probleem! Met de virtuele partner op je horloge heb je altijd een tegenstander die je uitdaagt. Je kunt de smartwatch eenvoudig via bluetooth verbinden met je Android- of Apple-smartphone, zodat je meldingen van Whatsapp, Facebook en Instagram rechtstreeks op je pols kunt ontvangen. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, moet je een adapter apart bestellen. Haal alles uit je trainingssessies en blijf op de hoogte van je lichaam met de Garmin Forerunner 45S in het paars.

Pluspunten
  • Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met behulp van gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Het horloge is compatibel met de sportapp Strava voor gedetailleerde analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Paars

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Paars ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Paars is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Paars koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals