Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader heb je niet alleen een stijlvolle smartwatch, maar ook een handige oplader. Deze smartwatch is voorzien van een ingebouwde hartslagsensor die nauwkeurig je hartslag meet gedurende de hele dag. Daarnaast houdt de Forerunner 45S bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel stappen je zet en hoe goed je slaapt. Met een horlogekast van slechts 40 millimeter is dit horloge ook geschikt voor mensen met een dunnere pols. Het slimme apparaat herkent zelfs wanneer je begint met trainen en houdt al je sportactiviteiten bij. Als je geen sportmaatje hebt, kun je altijd rekenen op de virtuele partner die je uitdaagt en motiveert. En dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je Android- of Apple-smartphone verbinden, zodat je alle meldingen van Whatsapp, Facebook en Instagram direct op je pols kunt zien. Met de BlueBuilt Oplader hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. Deze oplader laadt je smartwatch snel op, zodat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur. Of je nu traint in de sportschool, een rondje hardloopt in het park of gewoon je dagelijkse activiteiten bijhoudt, de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader is de perfecte metgezel voor een actieve en moderne levensstijl.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je snel je Garmin opladen na het sporten. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je doelgericht kunt trainen, bijvoorbeeld om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training, want het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Paars + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals