Garmin Forerunner 45S Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Wit.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02156-10

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Wit

De Garmin Forerunner 45S Wit houdt je hartslag continu in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent. De geïntegreerde hartslagsensor meet automatisch je hartslag gedurende de hele dag. Naast het monitoren van je hartslag, houdt dit horloge ook bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel stappen je zet en hoe goed je slaapt. Met een horlogekast van 1,56 inch is dit horloge ook geschikt voor mensen met een dunnere pols. Wat dit horloge echt uniek maakt, is de automatische herkenning van het moment waarop je begint met je training. Geen trainingspartner? Geen probleem! Met de virtuele partner op dit horloge heb je altijd een uitdagende tegenstander. Verbind de smartwatch eenvoudig via Bluetooth met je Android- of Apple-smartphone en ontvang meldingen van WhatsApp, Facebook en Instagram direct op je pols. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan een adapter bij. Met de Garmin Forerunner 45S Wit heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een betrouwbare trainingspartner. Dankzij de geavanceerde functies en het gebruiksgemak is dit horloge ideaal voor zowel beginnende als ervaren sporters. Blijf op de hoogte van je gezondheid en prestaties, terwijl je geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze smartwatch biedt. Bestel vandaag nog de Garmin Forerunner 45S Wit en erva.

Pluspunten
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers. Is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Wit

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals