Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader heb je alles wat je nodig hebt om jouw smartwatch optimaal te gebruiken. Deze set bevat niet alleen een stijlvolle witte Garmin Forerunner 45S, maar ook een handige BlueBuilt oplader waarmee je jouw smartwatch altijd snel kunt opladen. Deze slimme smartwatch is uitgerust met een ingebouwde hartslagsensor die automatisch jouw hartslag meet gedurende de hele dag. Daarnaast houdt hij ook jouw calorieverbranding, aantal stappen en slaap bij, zodat je altijd op de hoogte bent van jouw gezondheid en activiteiten. Met een horlogekast van 40 millimeter is dit horloge ook geschikt voor mensen met een dunnere pols. Een van de handige functies van de Garmin Forerunner 45S is dat hij automatisch herkent wanneer je begint met trainen. Daarnaast kun je met de virtuele partner-functie altijd sporten tegen een tegenstander van jouw niveau. En met de Bluetooth-functie kun je eenvoudig jouw Android- of Apple-smartphone verbinden, zodat je meldingen van apps als Whatsapp, Facebook en Instagram direct op jouw pols kunt ontvangen. Met de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader ben je altijd verbonden en op de hoogte, terwijl je jouw smartwatch snel en gemakkelijk kunt opladen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je jouw Garmin snel weer opladen na het sporten. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training om muziek af te spelen, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Wit + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals