Garmin Forerunner 45S Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02156-12

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Zwart

Met de Garmin Forerunner 45S blijf je constant op de hoogte van je hartslag, dankzij de ingebouwde hartslagsensor die automatisch je hartslag meet gedurende de hele dag. Maar dat is niet alles, dit slimme horloge houdt ook je calorieverbranding, het aantal stappen dat je zet en zelfs je slaappatroon bij. Met een horlogekast van 1,56 inch is dit horloge ook geschikt voor mensen met een dunnere pols. Wat dit horloge echt uniek maakt, is dat het automatisch detecteert wanneer je begint met trainen. Dus zelfs als je geen sportmaatje hebt, kun je altijd een tegenstander vinden met de virtuele partner functie op je horloge. Daarnaast kun je eenvoudig verbinding maken met je Android of Apple smartphone via bluetooth, zodat je meldingen van apps zoals Whatsapp, Facebook en Instagram rechtstreeks op je pols kunt ontvangen. Het is belangrijk om op te merken dat er geen adapter wordt meegeleverd bij dit horloge. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we je aan om een adapter apart bij te bestellen. Zo kun je optimaal genieten van alle functies en mogelijkheden van de Garmin Forerunner 45S.

Pluspunten
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. - Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. - Het horloge bepaalt je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges dankzij gps en GLONASS. Is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers. - Het horloge is compatibel met de sportapp Strava voor gedetailleerde analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals