1. blackfriday
  2. Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader

Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Dankzij de BlueBuilt oplader laad je jouw smartwatch namelijk altijd snel op, zodat je nooit een trainingssessie hoeft te missen. Maar deze smartwatch biedt nog veel meer dan alleen een snelle oplaadmogelijkheid. De ingebouwde hartslagsensor zorgt ervoor dat je hartslag de hele dag automatisch wordt gemeten. Op die manier kun je altijd in de gaten houden hoe je lichaam reageert op verschillende activiteiten. Daarnaast houdt de Forerunner 45S ook bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel stappen je zet en hoe goed je slaapt. Zo krijg je een compleet beeld van je gezondheid en kun je gericht werken aan je doelen. Met een horlogekast van 40 millimeter is de Forerunner 45S ook geschikt voor mensen met een dunnere pols. Je zult dus nooit last hebben van een te groot en onhandig horloge. Bovendien herkent deze smartwatch automatisch het moment waarop je begint met je training, zodat je direct kunt beginnen zonder gedoe met knopjes. En als je niemand hebt om mee te sporten, geen probleem! Dankzij de virtuele partner op je horloge heb je altijd een tegenstander die aan jouw niveau is aangepast. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de Garmin Forerunner 45S ook eenvoudig verbinden met je Android of Apple smartphone via bluetooth. Hierdoor ontvang je direct meldingen van.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde oplader laad je snel je Garmin op na het sporten. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen, bijvoorbeeld voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals