Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo.

Specificaties Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo

Merk

Just in case

Fabrikantcode

9481725

Omschrijving van de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo

Bescherm je nieuwe sporthorloge vanaf het begin extra lang tegen krassen met de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo bundel. Deze bundel bevat niet alleen het sporthorloge zelf, maar ook een set van twee screenprotectors van gehard glas. Hiermee blijft je Garmin Forerunner 45S er altijd als nieuw uitzien. Mocht de eerste screenprotector na verloop van tijd beschadigd raken, dan kun je deze eenvoudig vervangen door de tweede screenprotector uit de bundel. Zo kun je extra lang genieten van een krasvrij horloge. De Garmin Forerunner 45S is een kleiner model sporthorloge dat je constant op de hoogte houdt van je hartslag. Daarnaast biedt het horloge functies om je calorieverbranding, aantal stappen en slaap te meten. Met de virtuele partner-functie heb je altijd een tegenstander die aan je gewaagd is tijdens het sporten. Bovendien kun je de smartwatch verbinden met je smartphone, zodat je meldingen van Whatsapp, Facebook en Instagram rechtstreeks op je pols ontvangt. Let op: bij deze bundel wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende batterijvermogen om je sporthorloge te gebruiken.

Pluspunten
  • Bescherm je smartwatch direct tegen krassen met een glazen screenprotector. Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. De diameter van de horlogekast is relatief klein, namelijk 39.5 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 45S Zwart + Just in Case Garmin Forerunner 45S Screenprotector Glas Duo koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals