Garmin Forerunner 55 Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Blauw.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Blauw

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02562-12

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Blauw

Verbeter jouw hardloopprestaties met de Garmin Forerunner 55 Blauw. Deze slimme sporthorloge geeft je persoonlijke sportschema's dankzij Garmin Coach, waardoor je op maat gemaakte trainingen ontvangt op basis van jouw sportprestaties en doelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper, de Forerunner 55 past de trainingsschema's aan jouw niveau aan, zodat je op je eigen tempo jouw sportieve doelen kunt bereiken. De Forerunner 55 is een betrouwbare metgezel tijdens het hardlopen, met een batterijduur van maar liefst 14 dagen. Zelfs als je continu gebruik maakt van GPS, gaat de batterij nog 20 uur mee. Maar dit horloge is niet alleen geschikt voor hardlooptrainingen. Je kunt ook andere trainingen zoals HIIT bijhouden op de Forerunner 55. Bovendien meet deze smartwatch verschillende gezondheidsgegevens, zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitnessleeftijd, waardoor je inzicht krijgt in je algehele gezondheid en welzijn. Met de aanpasbare wijzerplaten kun je de Forerunner 55 helemaal afstemmen op jouw eigen smaak en stijl. Kies uit verschillende ontwerpen en kleuren om het horloge persoonlijk te maken. Let op: een adapter wordt niet meegeleverd, maar je kunt de horloge opladen via het stopcontact met behulp van de adapter van je telefoonoplader of je kunt een losse adapter bijbestellen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waard.

Pluspunten
  • Je verbetert je sportprestaties met een persoonlijk trainingsschema van Garmin Coach. Bereik je tempodoelen zelfs tijdens het klimmen en dalen met PacePro. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat wel tot 14 dagen mee.

Minpunten
  • 1

    .

    Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin. 2

    .

    Voor muziek tijdens je training moet je je telefoon meenemen, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Blauw

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals