Garmin Forerunner 55 Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Grijs.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02562-13

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Grijs

Met de Garmin Forerunner 55 Grijs kun je je hardloopprestaties naar een hoger niveau tillen. Dit slimme horloge biedt persoonlijke sportschema's dankzij de Garmin Coach-functie. Gebaseerd op jouw sportprestaties en doelen, past de Forerunner 55 de schema's automatisch aan om jouw sportieve ambities te realiseren. En dit alles op jouw eigen tempo. Bovendien kun je rekenen op een batterijduur van maar liefst 14 dagen, zodat je horloge je nooit in de steek laat. Zelfs bij continu gebruik van GPS gaat de batterij tot wel 20 uur mee. De Forerunner 55 is niet alleen geschikt voor hardlooptrainingen, maar ook voor andere soorten trainingen zoals HIIT. Met deze veelzijdige smartwatch kun je ook andere belangrijke gezondheidsgegevens meten, zoals je slaapscore, intensieve minuten en zelfs je fitnessleeftijd. Bovendien kun je de wijzerplaten aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl, waardoor dit horloge echt bij jou past. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om jouw pols past en comfortabel te dragen is.

Pluspunten
  • Je verbetert je sportprestaties met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach. Bereik je tempo-doelen zelfs tijdens het stijgen en dalen met PacePro. De batterijduur van de Garmin Forerunner 55 is tot wel 14 dagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training. Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals