Garmin Forerunner 55 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Wit.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02562-11

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Wit

Verbeter je hardloopprestaties met de Garmin Forerunner 55 Wit. Met behulp van Garmin Coach ontvang je persoonlijke sportschema's die aangepast worden op basis van jouw sportprestaties en doelen. Op deze manier kun je jouw sportieve doelen behalen op jouw eigen tempo. De Forerunner 55 is betrouwbaar en heeft een batterijduur van maar liefst 14 dagen. Zelfs bij continu gebruik van GPS gaat de batterij nog 20 uur mee. Naast hardlooptrainingen kun je met de Forerunner 55 ook andere trainingen bijhouden, zoals HIIT. Deze slimme horloge meet ook andere gezondheidsgegevens, zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitness leeftijd. Met aanpasbare wijzerplaten kun je het horloge helemaal personaliseren naar jouw smaak en stijl. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Kies voor de Garmin Forerunner 55 Wit en verbeter jouw sportprestaties op een geheel nieuwe manier. Met zijn uitgebreide functies en aanpasbaarheid is dit horloge de perfecte metgezel voor elke sportliefhebber.

Pluspunten
  • Je sportieve prestaties worden verbeterd met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach. Bereik zelfs je tempodoelen tijdens het klimmen en dalen met PacePro. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat tot wel 14 dagen mee.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training

    .

    Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Wit

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals