Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-12883-00

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Met de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel krijg je een extra nauwkeurig inzicht in je hartslag tijdens het hardlopen. De hartslaggegevens van de borstband worden duidelijk weergegeven op je Forerunner horloge. Maar dat is niet alles! Deze bundel biedt ook persoonlijke sportschema's dankzij Garmin Coach. Je Forerunner 55 past de schema's automatisch aan op basis van jouw sportprestaties en doelen, zodat je ze op je eigen tempo kunt bereiken. En dankzij de batterijduur van maar liefst 14 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge je in de steek laat. Zelfs als je continu gebruik maakt van GPS, gaat de batterij nog steeds 20 uur mee. De Forerunner 55 is niet alleen geschikt voor hardlooptrainingen, maar ook voor andere workouts zoals HIIT. Met deze smartwatch kun je ook andere gezondheidsgegevens meten, zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitnessleeftijd. De hartslagmeterborstband is verstelbaar en geschikt voor een borstomtrek van 63,5 tot 132 centimeter. Let op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van... (specifieke afmetingen toevoegen).

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Garmin hartslagband zijn jouw hartslagmetingen extra accuraat. Met een gepersonaliseerd trainingsplan van Garmin Coach verbeter je jouw sportprestaties. De batterijduur van de Garmin Forerunner 55 bedraagt maar liefst 14 dagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training. Garmin werkt niet met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee als je tijdens je training muziek wilt luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals