Garmin Forerunner 55 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02562-10

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Zwart

Verbeter je hardloopprestaties met de Garmin Forerunner 55 Zwart. Dit geavanceerde sporthorloge biedt persoonlijke sportschema's dankzij Garmin Coach. Het analyseert jouw sportprestaties en doelen, en past de schema's automatisch aan om je op de juiste weg te houden. Met de Forerunner 55 kun je jouw sportieve doelen op jouw eigen tempo bereiken. Dit horloge is betrouwbaar en gaat niet snel leeg. Met een batterijduur van 14 dagen kun je erop vertrouwen dat het niet zomaar uitvalt tijdens je trainingssessies. Zelfs bij continu gebruik van GPS gaat de batterij tot wel 20 uur mee. Naast hardlooptrainingen kun je ook andere soorten trainingen, zoals HIIT, bijhouden met de Forerunner 55. Bovendien meet dit slimme horloge ook andere gezondheidsgegevens, zoals je slaapkwaliteit, intensieve trainingsminuten en fitnessleeftijd. Met de aanpasbare wijzerplaten kun je dit horloge volledig personaliseren naar jouw smaak en stijl. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het comfortabel om je pols past. Kortom, de Garmin Forerunner 55 Zwart is de perfecte partner om je hardloopprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Je sportieve prestaties worden verbeterd met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach. Bereik je tempodoelstellingen zelfs tijdens het stijgen en dalen met PacePro. De batterijduur van de Garmin Forerunner 55 kan oplopen tot wel 14 dagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde opslag voor muziek, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals