Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-12883-00

Omschrijving van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Bekijk je hartslag tijdens het hardlopen in detail met de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel. Met deze bundel kun je de hartslaggegevens van de borstband aflezen op je Forerunner horloge, waardoor je een nauwkeurig inzicht krijgt in je prestaties. Daarnaast ontvang je persoonlijke sportschema's dankzij Garmin Coach, die zich aanpassen aan jouw sportieve doelen en prestaties. Zo kun je op je eigen tempo werken aan het behalen van je doelen. De Forerunner 55 heeft een indrukwekkende batterijduur van 14 dagen, en zelfs 20 uur wanneer je continu gebruik maakt van GPS. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge je in de steek laat tijdens lange trainingssessies. Naast het bijhouden van je hardlooptrainingen, kun je ook andere workouts zoals HIIT vastleggen met de Forerunner 55. Met deze smartwatch kun je ook andere gezondheidsgegevens meten, zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitnessleeftijd. De bijgeleverde borstband is geschikt voor een borstomtrek van 63,5 tot 132 centimeter, waardoor hij comfortabel past bij verschillende lichaamstypes. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Dan kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van [insert specific wrist circumference].

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig. Je verbetert je sportprestaties met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat tot wel 14 dagen mee.

Minpunten
  • Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals