Garmin Forerunner 745 Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 745 Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 745 Groen.

Specificaties Garmin Forerunner 745 Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02445-11

Omschrijving van de Garmin Forerunner 745 Groen

Met de Garmin Forerunner 745 Groen heb jij een betrouwbare metgezel tijdens al jouw hardloop-, fiets- en zwemavonturen. Dit slimme horloge is ontworpen om jouw prestaties nauwkeurig te meten, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Dankzij het lichte ontwerp voel je het horloge nauwelijks om je pols, waardoor je je volledig kunt focussen op je training. De Forerunner 745 houdt je op de hoogte van je prestaties en geeft je waardevolle tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Met de mogelijkheid om je hoogte en prestaties op hellingen te meten, krijg je een compleet beeld van je trainingssessies. Bovendien kun je tijdens je workout genieten van je favoriete muziek, zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Met een batterijduur van een hele week hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van je horloge. Daarnaast ontvang je al je smartphoneberichten rechtstreeks op je pols, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens het sporten. En met Garmin Pay kun je contactloos betalen, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt afrekenen, zonder je portemonnee mee te nemen. Let op: bij het horloge wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge wordt aanbevolen voor een.

Pluspunten
  • Laat je smartphone thuis tijdens het sporten, want je luistert naar je favoriete afspeellijsten via je horloge. Zoek leuke of uitdagende routes en zet ze op je smartwatch voor navigatie. Deze smartwatch is licht, dus je voelt hem bijna niet zitten. Laat je mobiele telefoon thuis wanneer je aan het sporten bent, want je luistert naar je favoriete afspeellijsten via je horloge. Zoek leuke of uitdagende routes en zet ze op je smartwatch voor navigatie. Deze smartwatch is licht, dus je merkt hem bijna niet op.

Minpunten
  • Dit sportieve horloge heeft geen touchscreen, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 745 Groen

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 745 Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals