Garmin Forerunner 745 Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 745 Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 745 Rood.

Specificaties Garmin Forerunner 745 Rood

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02445-12

Omschrijving van de Garmin Forerunner 745 Rood

Met de Garmin Forerunner 745 Rood heb je de perfecte metgezel voor al je hardloop-, fiets- en zwemavonturen. Deze slimme horloge is ontworpen om nauwkeurig je prestaties te meten en je te voorzien van waardevolle tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Met zijn lichte ontwerp voel je hem nauwelijks om je pols. De Forerunner 745 houdt niet alleen je prestaties bij, maar meet ook je hoogte en analyseert hoe je presteert op hellingen. Je kunt zelfs naar je favoriete muziek luisteren tijdens je trainingssessies, zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Met een batterijduur van een week hoef je je geen zorgen te maken over frequent opladen. Dit horloge is eenvoudig te bedienen met de knoppen, aangezien er geen touchscreen aanwezig is. Bovendien ontvang je al je smartphoneberichten rechtstreeks op je horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft. En als kers op de taart kun je ook contactloos betalen via Garmin Pay. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus het past perfect om jouw pols.

Pluspunten
  • Laat je smartphone thuis tijdens het sporten, omdat je naar je favoriete afspeellijsten luistert via je horloge. Zoek leuke of uitdagende routes en upload ze naar je smartwatch voor navigatie. Dit smartwatch is zo licht dat je hem bijna niet voelt zitten.

Minpunten
  • Dit sporthorloge is niet voorzien van een touchscreen, dus wordt het bediend met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 745 Rood

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 745 Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals