Garmin Forerunner 745 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 745 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 745 Zwart.

Specificaties Garmin Forerunner 745 Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02445-10

Omschrijving van de Garmin Forerunner 745 Zwart

Met de Garmin Forerunner 745 Zwart ben je altijd op de hoogte van al je prestaties tijdens het hardlopen, fietsen en zwemmen. Deze lichte smartwatch voelt nauwelijks aan je pols en biedt nauwkeurige metingen. Naast het ontvangen van updates over je prestaties, geeft deze smartwatch ook handige tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast meet hij je hoogte en analyseert hij hoe je presteert op hellingen. Wanneer je aan het trainen bent, kun je genieten van je favoriete muziek zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Met een batterijduur van een week hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van het horloge. Het bedienen van de smartwatch gebeurt eenvoudig met behulp van de knoppen, aangezien er geen touchscreen is. Bovendien ontvang je al je smartphoneberichten op je horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft. Een bijkomend voordeel is dat je met de Garmin Pay functie contactloos kunt betalen. Houd er wel rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de Garmin Forerunner 745 Zwart haal je het maximale uit je sportprestaties en blijf je altijd verbonden.

Pluspunten
  • Laat je smartphone thuis tijdens het sporten, omdat je naar je favoriete afspeellijsten luistert via je horloge. Zoek leuke of uitdagende routes en sla ze op in je smartwatch voor navigatie. Deze smartwatch is zo licht dat je bijna niet merkt dat je hem draagt.

Minpunten
  • Dit sporthorloge heeft geen aanraakscherm, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 745 Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 745 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals