Garmin Instinct 2 Grafiet Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2 Grafiet. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2 Grafiet.

Specificaties Garmin Instinct 2 Grafiet

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02626-00

Omschrijving van de Garmin Instinct 2 Grafiet

De Garmin Instinct 2 Grafiet is de perfecte metgezel voor avontuurlijke buitensporters. Of je nu gaat mountainbiken of duiken, dit horloge kan alles aan. Het is bestand tegen extreme temperaturen en schokken, en je kunt er zelfs mee tot 100 meter diep duiken. Met de geavanceerde VO2 max meting kun je nu ook nauwkeurig je conditie bijhouden. Daarnaast geeft de Garmin Instinct je inzicht in je hersteltijd na het sporten, zodat je precies weet of je klaar bent voor een nieuwe training of dat je wat rust moet nemen. Wat dit horloge echt uniek maakt, is de mogelijkheid om je fitnessleeftijd te meten. Hiermee berekent het horloge of je lichaam ouder is dan je werkelijke leeftijd. Bovendien heeft het horloge een ingebouwde GPS-ontvanger, waardoor je je smartphone thuis kunt laten en toch je route kunt bijhouden. Het houdt ook je gezondheid bij, zoals je stressniveau en slaapkwaliteit. Met de Garmin Instinct blijf je altijd up-to-date, want je kunt je inkomende meldingen gewoon op je horloge bekijken. Dit horloge biedt echter geen contactloze betalingsoptie, dat is voorbehouden aan de solar modellen. Maar maak je geen zorgen, in smartwatchmodus gaat de batterij van dit horloge wel tot wel 50 dagen mee. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, dus zorg ervoor dat je er een hebt voordat je het horloge aanschaft. Met de Garmin Instinct 2 Grafiet.

Pluspunten
  • Dit Garmin-horloge heeft een lange batterijduur, dus hoef je het niet vaak op te laden. Krijg inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals met andere Garmin horloges wel mogelijk is. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je zult je telefoon moeten meenemen voor muziek tijdens het trainen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2 Grafiet

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2 Grafiet ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Grafiet is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Grafiet koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals