Garmin Instinct 2 Solar Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2 Solar Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2 Solar Grijs.

Specificaties Garmin Instinct 2 Solar Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02627-01

Omschrijving van de Garmin Instinct 2 Solar Grijs

Met de Garmin Instinct 2 Solar Grijs kun je nog langer genieten van je activiteiten. Dit horloge is namelijk voorzien van een zonnerand waarmee je onderweg je horloge kunt opladen. Hierdoor gaat het horloge, mits er voldoende zonlicht is, eindeloos mee. De Garmin Instinct is speciaal ontworpen voor de fanatieke buitensporter. Of je nu gaat mountainbiken of een andere outdoor activiteit beoefent, dit horloge is bestand tegen extreme temperaturen en schokken. Bovendien kun je er zelfs mee duiken tot een diepte van 100 meter. Met de geavanceerde VO2 max meting kun je nu ook nauwkeurig je conditie bijhouden. Daarnaast geeft de Garmin Instinct je inzicht in je hersteltijd na het sporten, zodat je precies weet wanneer je weer klaar bent voor een nieuwe training of dat je wat rust moet nemen. Het horloge meet ook je fitnessleeftijd, waarmee het berekent of je lichaam ouder is dan je werkelijke leeftijd. Dankzij de ingebouwde gps-ontvanger hoef je je smartphone niet mee te nemen om je route bij te houden. Bovendien houdt het horloge nauwkeurig je gezondheid bij, inclusief je stressniveau en slaapkwaliteit. Met de Garmin Instinct blijf je altijd up-to-date, doordat je inkomende meldingen direct op je horloge kunt bekijken. Bovendien kun je er ook nog eens gemakkelijk mee betalen.

Pluspunten
  • Laad je horloge buiten op met behulp van de zonnecellen, zodat de batterij nog langer meegaat. Laat je portemonnee gerust thuis, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Ontvang inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen muziekopslag ingebouwd, dus je moet je telefoon meenemen om tijdens je training naar muziek te luisteren. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2 Solar Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2 Solar Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Solar Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Solar Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals