Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin.

Specificaties Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02627-04

Omschrijving van de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin

Je gebruikt de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin in de meest extreme omstandigheden, waarbij je kunt schakelen tussen dag- en nachtmodus en zelfs het scherm kunt aflezen met een nachtbril op. Dit horloge is speciaal ontworpen om aan de behoeften van avontuurlijke buitensporters te voldoen. Het heeft zelfs een 'Kill Switch' functie, waarmee je in noodgevallen al je gegevens in één keer kunt wissen. Bovendien laad je de Garmin eenvoudigweg op via zonne-energie, waardoor het horloge eindeloos lang meegaat. De Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin biedt een breed scala aan functies. Je kunt bijvoorbeeld je mountainbikegegevens meten of ermee duiken tot een diepte van 100 meter. Daarnaast geeft de Garmin Instinct je waardevol inzicht in je hersteltijd na het sporten, zodat je precies weet of je alweer klaar bent voor een nieuwe training of dat je nog even moet rusten. Het horloge meet zelfs je fitnessleeftijd, waarmee het berekent of je lichaam ouder is dan je werkelijke leeftijd. Dankzij de ingebouwde gps-ontvanger hoef je je smartphone niet mee te nemen om je route bij te houden. Daarnaast houdt het horloge ook je algehele gezondheid in de gaten, inclusief je stressniveau en slaapkwaliteit. Je kunt zelfs inkomende meldingen op het horloge bekijken, zodat je altijd up-to-date bent. Met de Garmin Inst.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop wist u in geval van nood al uw gegevens. U laadt uw horloge buitenhuis op via de zonnecellen, waardoor de batterij nog langer meegaat. Laat uw portemonnee gerust thuis, want u betaalt contactloos met uw horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition Bruin koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals