Garmin Instinct 2S Graphite Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2S Graphite. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2S Graphite.

Specificaties Garmin Instinct 2S Graphite

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02563-00

Omschrijving van de Garmin Instinct 2S Graphite

De Garmin Instinct 2S Grafiet is een horloge dat speciaal is ontworpen voor avontuurlijke buitensporters. Met dit horloge kun je bijvoorbeeld eenvoudig al je mountainbike gegevens bijhouden. Het horloge is bestand tegen extreme temperaturen en is schokbestendig, waardoor het perfect is voor ruige omstandigheden. Daarnaast kun je met dit horloge zelfs tot 100 meter diep duiken zonder enige problemen. Naast deze indrukwekkende eigenschappen biedt de Garmin Instinct je ook de mogelijkheid om je conditie nauwkeurig bij te houden met de VO2 max meting. Bovendien geeft het horloge je inzicht in je hersteltijd na het sporten, zodat je precies weet wanneer je klaar bent voor een nieuwe training of wanneer je wat rust moet nemen. Een unieke functie van dit horloge is het meten van je fitnessleeftijd, waarmee het horloge kan bepalen of je lichaam ouder is dan je werkelijke leeftijd. Het horloge heeft ook een ingebouwde gps ontvanger, waardoor je je smartphone niet hoeft mee te nemen om je route bij te houden. Daarnaast houdt het horloge je gezondheid in de gaten, zoals je stressniveau en slaapkwaliteit. Je kunt zelfs je inkomende meldingen direct op het horloge bekijken, zodat je altijd op de hoogte blijft. Het horloge ondersteunt geen contactloze betalingen, maar dit is wel mogelijk met de zonmodellen. Met een batterijduur van maar.

Pluspunten
  • Dit Garmin horloge heeft een lange batterijduur, dus hoef je het niet vaak op te laden. Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Minpunten
  • Met deze horloge kun je niet contactloos betalen, zoals je wel kunt met andere Garmin horloges. De horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen om muziek te kunnen luisteren tijdens je training. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2S Graphite

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2S Graphite ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2S Graphite is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2S Graphite koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals