Garmin Instinct 2S Solar Grafiet Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet.

Specificaties Garmin Instinct 2S Solar Grafiet

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02564-00

Omschrijving van de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet

De Garmin Instinct 2S Solar Grafiet is een horloge dat je tijdens al je activiteiten nog langer kunt gebruiken. Het unieke zonnerandontwerp zorgt ervoor dat je horloge onderweg wordt opgeladen, waardoor de batterijduur aanzienlijk wordt verlengd. Dit maakt de Instinct 2S perfect voor de enthousiaste buitensporter. Of je nu je mountainbikegegevens wilt bijhouden of jezelf wilt uitdagen met extreme temperaturen en schokken, dit horloge kan het allemaal aan. Bovendien kun je er zelfs tot 100 meter diep mee duiken. Met de VO2 max-meting kun je nu ook nauwkeurig je conditie bijhouden, terwijl de Garmin Instinct je inzicht geeft in je hersteltijd na het sporten. Op deze manier weet je precies of je klaar bent voor een nieuwe training of dat je wat rust moet nemen. Het horloge meet ook je fitnessleeftijd, waardoor je kunt ontdekken of je lichaam ouder is dan je werkelijke leeftijd. Daarnaast heeft het horloge een ingebouwde GPS-ontvanger, zodat je je smartphone niet meer hoeft mee te nemen om je route bij te houden. Daarbij houdt het horloge ook je gezondheid in de gaten, zoals je stressniveau en slaapkwaliteit. Met de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet kun je zelfs je inkomende meldingen op je horloge bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens betalen met je hor.

Pluspunten
  • Laad je horloge buiten op met behulp van de zonnecellen, waardoor je batterij nog langer meegaat. Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Garmin Pay. Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, die de maximale zuurstofopname in je bloed meet.

Minpunten
  • Voor muziek tijdens je training moet je je telefoon meenemen, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2S Solar Grafiet ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2S Solar Grafiet is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2S Solar Grafiet koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals