Garmin Instinct 2X Solar Grafiet Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Grafiet. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Grafiet.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Grafiet

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-00

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Grafiet

De Garmin Instinct 2X Solar Grafiet is een innovatieve smartwatch die je onderweg kunt opladen met behulp van zonne-energie. Hierdoor kun je deze horloge extra lang gebruiken, zelfs als je ver van een stopcontact verwijderd bent. Met een groot en robuust ontwerp van 50 millimeter is dit horloge perfect voor de avontuurlijke buitensporter. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het horloge er minder mooi uitziet op een kleinere pols, dus zorg ervoor dat je een polsomtrek van minimaal 18 centimeter hebt. De Garmin Instinct 2X Solar Grafiet is bestand tegen de meest extreme omstandigheden en is schokbestendig, waardoor het perfect is voor avonturiers. Je kunt zelfs tot 100 meter diep duiken met deze smartwatch! Met de VO2 max meting kun je nauwkeurig je conditie bijhouden en krijg je inzicht in je hersteltijd na het sporten. Op die manier weet je precies wanneer je weer klaar bent voor een nieuwe training. Dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger kun je je route volgen zonder je smartphone mee te nemen. Naast het bijhouden van je sportprestaties, houdt de Instinct 2X ook je algehele gezondheid in de gaten. Je kunt bijvoorbeeld je stressniveau en slaapkwaliteit meten. Bovendien kun je inkomende meldingen rechtstreeks op het horloge bekijken, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs als je telefoon niet bij de hand is. Met Garmin Pay kun je zelf.

Pluspunten
  • Je laadt je horloge buiten op met behulp van zonnecellen, waardoor je batterij langer meegaat. Laat je portemonnee gerust thuis, omdat je contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit om een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, je gebruikt knoppen aan de zijkant om hem te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Grafiet

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Grafiet ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Grafiet is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Grafiet koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals