Garmin Instinct 2X Solar Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Groen.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-05

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Groen

De Garmin Instinct 2X Solar Groen is een revolutionaire smartwatch die onderweg wordt opgeladen door middel van zonne-energie. Hierdoor kun je deze slimme horloge extra lang gebruiken, zelfs tijdens avontuurlijke buitenactiviteiten. Met een groot en robuust ontwerp van 50 millimeter is dit horloge een krachtige metgezel voor de avonturiers onder ons. Het is echter belangrijk om op te merken dat dit horloge het beste past bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Op kleinere polsen kan het er minder mooi uitzien. De Garmin Instinct 2X is speciaal ontworpen voor fanatieke buitensporters die extreme omstandigheden trotseren. Dit horloge is schokbestendig en waterdicht tot wel 100 meter diepte, waardoor je zelfs tijdens je duikavonturen je horloge kunt dragen. Met de VO2 max meting kun je je conditie nauwkeurig bijhouden en het horloge geeft je inzicht in je hersteltijd na het sporten. Op deze manier weet je precies wanneer je klaar bent voor een nieuwe training. Daarnaast beschikt de Instinct 2X over een ingebouwde GPS-ontvanger, waardoor je je route kunt volgen zonder je smartphone mee te nemen. Naast het bijhouden van je sportprestaties, monitort dit horloge ook je gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld je stressniveau meten en je slaapkwaliteit analyseren. Bovendien kun je inkomende meldingen bekijken op het scherm van het horloge, zodat.

Pluspunten
  • Je laadt je horloge buiten op met behulp van zonnecellen, waardoor de batterij langer meegaat. Laat je portemonnee gerust thuis, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Verkrijg inzicht in je conditie met de VO2 max-meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minstens 18 centimeter, kies bij een kleinere polsomtrek voor de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je bedient hem met de knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Groen

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals