1. blackfriday
  2. Garmin Instinct 2X Solar Rood

Garmin Instinct 2X Solar Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Rood.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Rood

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-01

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Rood

De Garmin Instinct 2X Solar Rood is een revolutionair horloge dat gebruikmaakt van zonne-energie om onderweg op te laden. Met deze innovatieve functie kunt u genieten van de voordelen van deze slimme horloge gedurende een langere periode. Met een indrukwekkende grootte van 50 millimeter en een stevig gewicht, is dit horloge perfect voor de avontuurlijke buitensporter. Het is echter belangrijk op te merken dat dit horloge het beste tot zijn recht komt bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Op kleinere polsen kan het horloge er minder elegant uitzien. De Garmin Instinct 2X is ontworpen om extreme omstandigheden te doorstaan en is schokbestendig. Het is zelfs waterdicht tot een diepte van 100 meter, waardoor u zonder zorgen kunt duiken. Met de VO2 max-meting kunt u nauwkeurig uw conditie bijhouden en met de mogelijkheid om uw hersteltijd na het sporten te meten, weet u precies wanneer u klaar bent voor een nieuwe training. Met de ingebouwde GPS-ontvanger kunt u uw route volgen zonder dat u uw smartphone hoeft mee te nemen. Bovendien houdt het horloge uw gezondheid in de gaten door bijvoorbeeld uw stressniveau en slaapkwaliteit te meten. Naast al deze fantastische functies kunt u ook inkomende meldingen bekijken op het horloge, zodat u altijd op de hoogte bent. En als kers op de taart kunt u zelfs betalen met het horloge via Garmin Pay. Houd er wel rekening.

Pluspunten
  • Laad je horloge buiten op met behulp van zonnecellen, hierdoor gaat je batterij langer mee. Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Garmin Pay. Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit om een polsomtrek van minstens 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je bedient hem met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Rood

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals