1. blackfriday
  2. Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-02

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin is een robuust horloge dat speciaal is ontworpen om aan de zwaarste omstandigheden te voldoen. Dit horloge, dat voldoet aan de militaire standaard, is een ware krachtpatser met een diameter van 50 millimeter. Het is echter belangrijk op te merken dat dit horloge het beste past bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, aangezien het er minder fraai uitziet op een kleinere pols. Met de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin kun je gemakkelijk wisselen tussen dag- en nachtmodus, waardoor je het scherm zelfs met een nachtbril op goed kunt lezen. Bovendien beschikt dit horloge over een handige 'Kill Switch', waarmee je in noodgevallen al je gegevens in één keer kunt wissen. Het opladen van de smartwatch is ook een fluitje van een cent, want je kunt het onderweg opladen via zonne-energie. Hierdoor kun je het horloge extra lang gebruiken, zelfs tijdens lange avonturen in de buitenlucht. Daarnaast is de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin perfect geschikt voor fanatieke buitensporters. Dit horloge is bestand tegen extreme temperaturen en is schokbestendig, waardoor het tegen een stootje kan. Bovendien kun je er tot wel 100 meter diep mee duiken, waardoor je het ook tijdens watersportactiviteiten kunt gebruiken. Met de VO2 max-meting kun je nauwkeurig je conditie bijh.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop kun je in geval van nood al je gegevens wissen. Je laadt je horloge buiten op via de zonnecellen, waardoor je batterij langer meegaat. Schakel snel tussen de dag- en nachtmodus en lees het scherm zelfs met een nachtzichtbril.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor de kleinere Instinct 2 of 2S als je een kleinere polsomtrek hebt. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je bedient hem met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Bruin koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals