Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-03

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart is een robuust en betrouwbaar horloge dat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. Dit horloge voldoet aan de militaire standaard, waardoor het perfect is voor avonturiers en buitensporters. Met een grote en zware kast van 50 millimeter is dit horloge een echte blikvanger. Een belangrijk detail om op te letten is dat je een polsomtrek van minimaal 18 centimeter moet hebben om dit horloge comfortabel te dragen. Op een kleinere pols kan het er minder mooi uitzien. Wat dit horloge echt uniek maakt, is de mogelijkheid om snel te schakelen tussen dag- en nachtmodus. Zelfs met een nachtbril op kun je het scherm nog steeds gemakkelijk aflezen. Een handige functie van de Garmin Instinct 2X is de 'Kill Switch'. In noodsituaties kun je met één druk op de knop al je data wissen, zodat deze niet in verkeerde handen vallen. Daarnaast kun je dit horloge onderweg opladen via zonne-energie, waardoor je het extra lang kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Met de ingebouwde GPS-ontvanger kun je je route bijhouden, zelfs zonder je smartphone bij de hand te hebben. Of je nu gaat duiken, wandelen in extreme temperaturen of je conditie wilt verbeteren, de Garmin Instinct 2X is er voor jou. Dit horloge is waterdicht tot een diepte van 100 meter en schokbestendig.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop verwijder je in geval van nood al je gegevens. Je laadt je horloge buiten op met behulp van zonnecellen, waardoor je batterij langer meegaat. Wissel snel tussen de dag- en nachtmodus en lees het scherm zelfs met een nachtzichtbril op.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit om een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je gebruikt knoppen aan de zijkant om hem te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals