Garmin Instinct 2X Solar Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct 2X Solar Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Wit.

Specificaties Garmin Instinct 2X Solar Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02805-04

Omschrijving van de Garmin Instinct 2X Solar Wit

De Garmin Instinct 2X Solar Wit is een revolutionair smartwatch dat je onderweg oplaadt met behulp van zonne-energie, waardoor je extra lang van alle functies kunt genieten. Met een groot en robuust formaat van 50 millimeter is dit horloge een echte eyecatcher. Het is echter belangrijk om te vermelden dat dit horloge het beste tot zijn recht komt bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Op kleinere polsen kan het horloge er minder mooi uitzien. De Garmin Instinct 2X Solar Wit is speciaal ontworpen voor de fanatieke buitensporter. Het horloge is bestand tegen extreme omstandigheden en is schokbestendig, waardoor het jouw avonturen probleemloos kan doorstaan. Daarnaast kun je er zelfs mee duiken tot een diepte van 100 meter. Met de geavanceerde VO2 max meting houd je nauwkeurig jouw conditie bij en krijg je inzicht in je hersteltijd na het sporten. Zo weet je precies wanneer je weer klaar bent voor een nieuwe training. Met de ingebouwde GPS-ontvanger kun je je route vastleggen zonder dat je jouw smartphone hoeft mee te nemen. Daarnaast houdt de Garmin Instinct 2X Solar Wit ook je gezondheid in de gaten, zoals je stressniveau en slaapkwaliteit. Je ontvangt meldingen rechtstreeks op het horloge, zodat je altijd op de hoogte bent. Bovendien kun je eenvoudig betalen met het horloge dankzij Garmin Pay. Let op: er wordt geen oplader.

Pluspunten
  • Je kunt je horloge buitenshuis opladen met behulp van zonnecellen, waardoor de batterij langer meegaat. Je kunt je portemonnee veilig thuislaten, omdat je contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Door middel van de VO2 max meting krijg je inzicht in je conditie, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies de kleinere Instinct 2 of 2S als je een kleinere polsomtrek hebt. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je kunt hem bedienen met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct 2X Solar Wit

Om erachter te komen of de Garmin Instinct 2X Solar Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct 2X Solar Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals