1. blackfriday
  2. Garmin Instinct Crossover Blauw

Garmin Instinct Crossover Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Crossover Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Crossover Blauw.

Specificaties Garmin Instinct Crossover Blauw

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02730-04

Omschrijving van de Garmin Instinct Crossover Blauw

Met de Garmin Instinct Crossover Blauw heb je een uniek combinatie van een robuuste outdoor horloge met traditionele wijzers. Je kunt gemakkelijk je smartphone meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties bekijken op het grote digitale scherm dat zich achter de wijzers bevindt. Dit horloge wordt bediend met behulp van de knoppen aan de zijkant, waardoor het gebruik ervan eenvoudig en intuïtief is. Bovendien hoef je je pinpas niet meer mee te nemen, want met de Garmin Pay functie kun je nu contactloos betalen met je horloge. De Garmin Instinct Crossover Blauw is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en is schokbestendig. Je kunt er zelfs mee tot 100 meter onder water duiken. Dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger kun je je route volgen zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Bovendien meet dit horloge ook je stressniveau en de kwaliteit van je slaap, waardoor je een beter inzicht krijgt in je algehele welzijn. Let op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen.

Pluspunten
  • De unieke combinatie van een robuuste, outdoor vormgeving en echte wijzers maakt dit horloge bijzonder. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, omdat je (afhankelijk van je bank) contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Met het horloge ontvang je meldingen en berichten van je smartphone.

Minpunten
  • Dit horloge komt het beste tot zijn recht op een polsomtrek van minstens 17 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je bedient hem met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Crossover Blauw

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Crossover Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Crossover Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Crossover Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals