Garmin Instinct Crossover Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Crossover Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Crossover Zwart.

Specificaties Garmin Instinct Crossover Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02730-03

Omschrijving van de Garmin Instinct Crossover Zwart

Met de Garmin Instinct Crossover Zwart heb je een unieke combinatie van een robuuste outdoor horloge en een klassiek uurwerk. Het grote digitale scherm achter de wijzers geeft je de mogelijkheid om snel je smartphone meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties te bekijken. Je kunt dit horloge eenvoudig bedienen met de knoppen aan de zijkant, waardoor je altijd de controle hebt. Met Garmin Pay hoef je je pinpas niet meer bij je te hebben, want je kunt nu contactloos betalen met je horloge. Dit horloge is ontworpen om extreme omstandigheden te doorstaan en is schokbestendig, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je avonturen. Je kunt zelfs tot 100 meter diep duiken met dit horloge. Dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger kun je je route bijhouden zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Daarnaast biedt dit horloge ook handige functies zoals het meten van je stressniveau en slaapkwaliteit. Het horloge wordt geleverd zonder oplader, maar je kunt je horloge opladen via het stopcontact met behulp van de oplader van je smartphone of je kunt een losse oplader bijbestellen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 17 tot 19 centimeter en wordt ten zeerste aanbevolen voor avonturiers die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Pluspunten
  • De combinatie van een stoere, outdoor vormgeving met echte wijzers maakt dit horloge uniek. Laat je portemonnee maar thuis, want je kunt (afhankelijk van je bank) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Je ontvangt meldingen en berichten van je smartphone op het horloge.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit om een pols met een minimale omtrek van 17 centimeter, kies voor een kleinere omtrek de kleinere Instinct 2 of 2S. Deze smartwatch heeft geen touchscreen, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Crossover Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Crossover Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Crossover Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Crossover Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals