Garmin Instinct Tactical Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Tactical Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Tactical Zwart.

Specificaties Garmin Instinct Tactical Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02064-70

Omschrijving van de Garmin Instinct Tactical Zwart

De Garmin Instinct Tactical is een robuust horloge speciaal ontworpen voor militairen. Met dit horloge kun je gemakkelijk overschakelen naar de nachtweergave, waardoor je zelfs in het donker duidelijk kunt zien, zelfs als je een nachtbril draagt. Bovendien beschikt het horloge over een jumpmaster-modus, waarmee je volgens militaire richtlijnen hoogtepunten voor het openen van je parachute kunt berekenen. Dit is vooral handig wanneer je na je sprong op de juiste plek in vijandelijk gebied wilt landen. En als je eenmaal geland bent, kun je de sluipmodus inschakelen. Hierdoor worden alle verbindingen verbroken en stopt het horloge met het delen van je gps-locatie. Dit maakt je onzichtbaar voor je doelwit, waardoor je hen kunt verrassen. De Instinct Tactical voldoet aan de strenge Amerikaanse militaire norm 810, wat betekent dat het bestand is tegen extreme omstandigheden, zoals hoge temperaturen, schokken en water. Of je nu uit een vliegtuig springt of tot 100 meter diep duikt, dit horloge kan het allemaal aan. Bovendien helpt het horloge je ook bij je trainingssessies. Het meet je hartslag en heeft ingebouwde sport-apps, zodat je altijd op de juiste manier kunt trainen. Let op: bij aankoop van dit horloge wordt er geen thuislader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we je aan om ook een thuisl.

Pluspunten
  • Na je parachutesprong navigeer je met de jumpmaster-modus naar de juiste plek. Het voldoet aan de Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, water- en schokbestendigheid. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om inkomende WhatsApp-berichten te beantwoorden via de smartwatch. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Tactical Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Tactical Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Tactical Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Tactical Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals