Garmin Instinct Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Zwart.

Specificaties Garmin Instinct Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02064-00

Omschrijving van de Garmin Instinct Zwart

De Garmin Instinct Zwart is een stoer horloge dat geschikt is voor avonturiers en professionals. Dit robuuste horloge kan extreme temperaturen aan en is ook schokbestendig. Bovendien is de Instinct waterbestendig tot wel 100 meter diepte, waardoor je zonder zorgen kunt duiken. Met dit slimme horloge kun je veel meer dan alleen de tijd bijhouden. Het meet je hartslag, stappen en zelfs je slaap. Daarnaast is het horloge uitgerust met een GPS-sensor, waarmee je je eigen routes kunt volgen. Mocht je onverhoopt verdwalen, dan onthoudt de Instinct de route die je hebt gelopen, zodat je gemakkelijk weer thuiskomt. De Garmin Instinct Zwart is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Je kunt het horloge eenvoudig koppelen aan je smartphone, zodat je meldingen van berichten en oproepen direct op je pols kunt ontvangen. Let wel op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan apart een thuislader. Met de Garmin Instinct Zwart ben je klaar voor elk avontuur en elke uitdaging. Ga op pad en vertrouw op de betrouwbaarheid en functionaliteit van dit geweldige horloge.

Pluspunten
  • Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met behulp van gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen en reageer je niet op inkomende whatsapp berichten, zoals je wel kunt doen met andere Garmin horloges. De kleur van het horloge is eerder antraciet dan zwart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals