Garmin Lily Goud/Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Lily Goud/Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Lily Goud/Roze.

Specificaties Garmin Lily Goud/Roze

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02384-13

Omschrijving van de Garmin Lily Goud/Roze

Met de Garmin Lily Goud/Roze heb je een elegante en compacte smartwatch om je pols. Dit horloge heeft een slanke horlogekast van 35 millimeter breed en het bandje is perfect voor een smalle pols met een omtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Het is niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Het unieke aan de Garmin Lily is de prachtige wijzerplaat met verschillende patronen, waardoor het bekijken van je berichten en meldingen nog leuker wordt. Bovendien houdt deze slimme horloge je hartslag en stressniveau in de gaten dankzij de geïntegreerde hartslagsensor. Via de handige Garmin Connect app op je smartphone kun je al deze gegevens eenvoudig bekijken en analyseren. Maar dat is nog niet alles! Met de Garmin Lily kun je ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden, zodat je altijd op de hoogte blijft van je gezondheid en welzijn. En zelfs 's nachts kun je het horloge omhouden, want de Lily meet ook je slaap. De volgende ochtend krijg je gedetailleerde informatie over de duur en diepte van je slaap, zodat je je slaapkwaliteit kunt verbeteren. Met de Garmin Lily Goud/Roze heb je niet alleen een betrouwbare smartwatch, maar ook een modieus sieraad dat perfect past bij elke gelegenheid. Laat je verrassen door de functionaliteit en elegantie van dit prachtige horloge en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt voor een gezonde en act.

Pluspunten
  • De horlogekast van 35 millimeter is vrij klein en past daarom goed om een dunne pols. Je ontvangt meldingen en notificaties van je smartphone, dus je bent snel op de hoogte van berichten. Ontvang inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Neem je smartphone mee om je route te registreren, want het horloge heeft geen ingebouwde gps-ontvanger. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Lily Goud/Roze

Om erachter te komen of de Garmin Lily Goud/Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Goud/Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Goud/Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals