Garmin Lily Goud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Lily Goud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Lily Goud/Wit.

Specificaties Garmin Lily Goud/Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02384-10

Omschrijving van de Garmin Lily Goud/Wit

Met de Garmin Lily Goud/Wit heb je een elegante en compacte smartwatch om je pols. Dit horloge is speciaal ontworpen met een horlogekast van slechts 35 millimeter breed en het bandje is perfect geschikt voor smalle polsen met een omtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Wat dit horloge echt uniek maakt, zijn de prachtige patronen op de stijlvolle wijzerplaat. Het is een genot om je berichten te checken op deze trendy smartwatch. De Garmin Lily houdt niet alleen de tijd bij, maar bewaakt ook je hartslag en stressniveau dankzij de ingebouwde hartslagsensor. Al deze waardevolle gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden in de Garmin Connect app op je smartphone. Deze app biedt ook de mogelijkheid om je menstruatiecyclus of zwangerschap bij te houden, waardoor de Garmin Lily een waardevolle metgezel is voor vrouwen van alle leeftijden. Een ander geweldig kenmerk van dit horloge is de slaapregistratiefunctie. Je kunt het horloge 's nachts gewoon omhouden terwijl het je slaappatroon analyseert. De volgende ochtend kun je precies zien hoe lang en diep je hebt geslapen, waardoor je inzicht krijgt in de kwaliteit van je nachtrust. Het is belangrijk op te merken dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter om het horloge altijd opgeladen te houden.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten, omdat je meldingen en notificaties ontvangt op je smartphone. De diameter van de horlogekast is met 34,5 mm relatief klein en past daarom goed om een smalle pols. Verkrijg inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je smartphone meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Lily Goud/Wit

Om erachter te komen of de Garmin Lily Goud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Goud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Goud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals