Garmin Lily Paars Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Lily Paars. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Lily Paars.

Specificaties Garmin Lily Paars

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02384-12

Omschrijving van de Garmin Lily Paars

Met de Garmin Lily Paars om je pols heb je een elegante en compacte smartwatch. Dit horloge heeft een slanke horlogekast van 35 millimeter breed en het bandje is geschikt voor een smalle pols met een omtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Wat dit horloge echt bijzonder maakt, zijn de prachtige patronen op de stijlvolle wijzerplaat. Het bekijken van je berichten wordt hierdoor nog leuker en persoonlijker. De Garmin Lily is niet alleen modieus, maar ook functioneel. Met de ingebouwde hartslagsensor houdt het horloge je hartslag en stressniveau in de gaten. Al deze gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden in de Garmin Connect app op je smartphone. Daarnaast kun je in deze app ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden, waardoor de Lily ook een handige tool is voor vrouwen die hun gezondheid willen monitoren. Een ander handig kenmerk van de Garmin Lily is de slaapregistratie. Je kunt het horloge 's nachts gewoon omhouden, zodat het je slaap kan meten. De volgende ochtend kun je precies zien hoe lang en diep je hebt geslapen, zodat je je slaapkwaliteit kunt verbeteren. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel eenvoudig een losse adapter bij.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten, omdat je meldingen en notificaties ontvangt op je smartphone. De diameter van de horlogekast is relatief klein, namelijk 34,5 mm, waardoor het goed past om een smalle pols. Krijg inzicht in je stressniveau en neem maatregelen om het te verlagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus moet je je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Lily Paars

Om erachter te komen of de Garmin Lily Paars ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Paars is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Paars koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals