Garmin Lily Roségoud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Lily Roségoud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Lily Roségoud.

Specificaties Garmin Lily Roségoud

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02384-11

Omschrijving van de Garmin Lily Roségoud

Met de Garmin Lily Roségoud heb je een elegant en compact smartwatch om je pols. Dit horloge heeft een mooie horlogekast van 35 millimeter breed en het bandje is geschikt voor een slanke pols met een omtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Maar dit horloge is niet alleen mooi om te zien, het is ook functioneel. Met de stijlvolle wijzerplaat wordt het checken van je berichten een genot. Bovendien houdt de ingebouwde hartslagsensor je hartslag en stressniveau in de gaten, zodat je altijd bewust bent van je gezondheid. Met de handige Garmin Connect app op je smartphone heb je altijd inzicht in al je gegevens. Bekijk je hartslag- en stressniveaus, houd je menstruatiecyclus of zwangerschap bij en volg je slaappatroon. De Lily is namelijk ook geschikt om 's nachts te dragen, zodat je 's ochtends precies kunt zien hoe lang en diep je hebt geslapen. Het enige waar je op moet letten, is dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Met de Garmin Lily Roségoud haal je niet alleen een prachtig horloge in huis, maar ook een slimme metgezel die je helpt je gezondheid en welzijn op de juiste koers te houden.

Pluspunten
  • Je blijft snel op de hoogte van berichten, omdat je meldingen en notificaties ontvangt op je smartphone. De kast van het horloge is relatief klein, met een diameter van 34,5 mm, en past daarom goed om een smalle pols. Verkrijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Lily Roségoud

Om erachter te komen of de Garmin Lily Roségoud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Roségoud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Lily Roségoud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals