Garmin Venu 2 Plus Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02496-10

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Grijs

Met de Garmin Venu 2 Plus Grijs heb je de perfecte metgezel om je gezondheid nauwkeurig bij te houden en om inkomende oproepen te beantwoorden. Dit horloge is uitgerust met een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je eenvoudig kunt bellen met de Venu 2 Plus, iets wat niet mogelijk is met de oudere Venu 2. Bovendien kun je nu ook reageren op berichten via je spraakassistent, zodat je direct actie kunt ondernemen zonder je smartphone uit je tas te halen. Met de Health Snapshot-functie houd je je gezondheid nauwlettend in de gaten. Binnen slechts 2 minuten meet je je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Daarnaast kun je al je trainingen bijhouden in de verschillende sportprofielen die beschikbaar zijn. Tijdens het trainen kun je genieten van je favoriete muziek via de Garmin Venu 2 Plus. De batterij gaat tot wel 9 dagen mee, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het horloge tijdens het trainen plotseling uitvalt. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter mee. Dit horlogeformaat wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Ontdek nu de Garmin Venu 2 Plus Grijs en ervaar de vele mogelijkheden die dit horloge.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook telefoneren via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2 gaat tot wel 9 dagen mee.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals