1. blackfriday
  2. Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader

Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op en geniet je van talloze handige functies. Dit horloge is voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je zelfs kunt bellen met de Venu 2 Plus. Dit is niet mogelijk met de oudere Venu 2. Bovendien kun je nu ook reageren op berichten via je spraakassistent, waardoor je direct actie kunt ondernemen zonder dat je je smartphone uit je tas hoeft te halen. Met de Health Snapshot-functie houd je eenvoudig je gezondheid in de gaten. Binnen slechts 2 minuten meet je jouw stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Daarnaast kun je al je trainingen bijhouden in de verschillende sportprofielen die dit horloge biedt. Tijdens het trainen kun je bovendien genieten van je favoriete muziek via de Garmin. De batterij gaat maar liefst tot wel 9 dagen mee, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij tijdens het trainen plotseling uitvalt. En mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je de Garmin direct opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus het past perfect om jouw pols.

Pluspunten
  • Met de usb A-oplader laad je jouw Garmin op via het stopcontact. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot-functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle smartphones van Huawei. Navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Grijs + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals